Laadpaal Installeren Bedrijf

Laadpaal Installatie Bedrijf

De keuze voor een laadpaal voor uw bedrijf is al een eerste belangrijke stap richting uw imago als groene onderneming. U bent goed op weg naar een duurzaam wagenpark waarmee u scoort bij uw personeel en cliënteel. De volgende stap is de installatie en daar helpen wij als installateurs van laadpalen met veel plezier bij.

  • Tijdens een goed voorbereidend gesprek luisteren wij naar wat u precies wenst. We zetten een aantal belangrijke punten op een rij en analyseren grondig de mogelijkheden voor een uitgebreid advies.
  • Vervolgens komen we graag op bezoek om de omgeving te inspecteren en de beste locatie te bepalen voor de plaatsing van uw laadpalen. Hierbij houden we rekening met stroomvoorzieningen, parkeerplaatsen, waar de elektriciteitskast zich bevindt en eventuele nood aan graafwerken.
  • Onze gecertificeerde installateurs doen de rest!

Voordelen als bedrijf

We zetten hieronder nog eens de voordelen van uw nieuwe aankoop op een rijtje:

Groene werkgever

Tussen alle groene bedrijfswagens rijden steeds meer particulieren met hybride of elektrische auto’s rond. Een laadpaal aan uw personeel kunnen aanbieden geeft hen de luxe om hun wagen tijdens de werkdag op te laden. Zo hoeven ze ’s avonds niet meer rond te rijden voor een vrij laadstation. Uw laadpaal op het bedrijf maakt van u een aantrekkelijke en groene werkgever.

Milieubewuste onderneming

Onderschrijft uw wagenbeleid duurzaamheid met elektrische of hybride voertuigen? Installeer dan zo snel mogelijk enkele laadpalen, zodat de vervelende zoektocht naar vrije laadpalen in de stad geen hindernis of bron van ergernis is voor uw medewerkers. U bent in een klap een milieubewustere onderneming, waardoor u ook voor potentiële klanten een interessantere partner wordt.

Opladen tijdens namiddag shoppen

Niet alleen grote bedrijven hebben baat bij een laadstation. Hotels, restaurants, cafés, winkels of zelfs eenmanszaken kunnen gerust aan deze investering denken. Dat wordt een troef voor elke potentiële klant die elektrisch rijdt. Hun auto laadt op terwijl ze ’s nachts slapen, goed komen eten, met de vrienden een terrasje komen doen of de hele namiddag shoppen. Zij overwegen net iets langer in uw zaak te vertoeven voor een volle batterij en u verdient beetje bij beetje uw investering terug via de laadtarieven.

Belastingvermindering

Bovenop een milieubewuster imago als onderneming levert de investering in laadpalen op korte termijn ook een voordeel voor uw budget. Tot de zomer van 2024 komen bedrijven die een laadstation aankopen in aanmerking voor een verhoogde belastingaftrek.

Alle overheden zetten in op acties tegen de opwarming van de aarde en daartoe behoren ook elektrische wagens en de oplaadmogelijkheden. De Europese Commissie heeft een doel om alle benzine- of dieselwagens tegen 2050 van onze wegen te bannen. Om die ambities waar te maken worden bedrijven gestimuleerd om in een groen wagenpark en de bijhorende laadstations te investeren. Concreet doen de overheden dit door subsidies en fiscale voordelen aan te bieden bij de aankoop van een laadpaal voor uw bedrijf.

Publiek toegankelijk

Tot eind 2022 kunnen investeringen in laadpalen tot liefst 200% worden gerecupereerd. Vanaf begin 2023 tot de zomer van 2024 genieten bedrijven van 150% belastingvoordeel.

Hou rekening met de voorwaarden voor deze voordelen.

  • Het moet gaan om de aankoop en plaatsing van nieuwe slimme laadpalen.
  • De vaste laadstations moeten ook publiek toegankelijk worden aangeboden aan iedereen met een elektrische wagen.

Door middel van een laadpas wordt de waarde van hun oplaadbeurt aan u vergoed, volgens tarieven die u zelf bepaalt.

7 dagen op 7 service

Wenst u na de installatie nog informatie, een upgrade of onderhoud? Wij staan elke dag voor u klaar