Laadpaal Bedrijf

Laadpaal voor uw bedrijf

Een laadpaal voor uw bedrijf? Dat is een goed idee!

Geen enkele zaakvoerder ziet af van een slimme investering. Een laadpaal in uw parkeergarage of rond uw kantoren is er daar zeker één van. Het vergemakkelijkt uw rekrutering, versterkt uw imago en is fiscaal voordelig tot 2024!

Duurzaam ondernemen

Meer en meer particulieren kopen een hybride of een elektrische wagen aan. Als werkgever een laadpaal kunnen aanbieden geeft werknemers de luxe om hun auto tijdens de kantooruren op te laden. Zo hoeven ze aan het einde van de werkdag niet meer op zoek te gaan naar een vrije laadstation. Uw laadpaal op het bedrijf is een bijkomende troef in uw zoektocht naar personeel.

Heeft u een car policy die duurzaamheid onderschrijft met een wagenpark vol elektrische of hybride voertuigen? Dan is een netwerk van één of meerdere laadpalen in uw bedrijf geen overbodige luxe. Het is de volgende stap in duurzaam ondernemen en een boost voor uw milieuvriendelijke imago als onderneming.

Baat u een hotel, restaurant, café of winkel uit? Waarom dan niet investeren in een laadstation op uw parking? Dan kunnen uw klanten hun auto opladen terwijl ze genieten van hun nachtrust, lekker eten, gezellig drinken met de vrienden of hun boodschappen doen.

Fiscaal voordeel

Niet alleen is een nieuwe laadpaal goed voor uw positie als bedrijf of als werkgever, het biedt de eerstkomende jaren ook een interessant fiscaal voordeel. Tot 31 augustus 2024 komen bedrijven die investeren in een laadstation in aanmerking voor een verhoogde belastingaftrek.

Duurzame energie en elektrisch rijden is de toekomst. Uit voorstellen van de Europese Commissie blijkt duidelijk dat onze wagens tegen 2050 liefst niet meer op benzine of diesel rijden. Om die doelen te halen, stimuleren de federale en regionale regering bedrijven om te investeren in een groen wagenpark en de bijhorende laadstations. Dat betekent subsidies en fiscale voordelen bij uw aankoop van een laadpaal voor uw bedrijf.

150% belastingvoordeel

Ondernemingen of eenmanszaken die voor 31 december 2022 investeren in een laadpaal kunnen de die tot liefst 200% in kosten aftrekken. Tussen 1 januari 2023 en 31 augustus 2024 genieten bedrijven van 150% belastingvoordeel.

Aan deze voordelen zijn enkele voorwaarden verbonden, waar u als bedrijf aan moet voldoen. Het moet gaan om de aankoop en plaatsing van nieuwe slimme laadpalen. Bovendien moeten de vaste laadstations ook publiek toegankelijk worden aangeboden aan iedereen met een elektrische wagen. Door middel van een laadpas wordt de waarde van hun oplaadbeurt aan u vergoed, volgens tarieven die u zelf bepaalt.

Overtuigd van de meerwaarde van een laadpaal voor uw bedrijf? Dan zijn wij er voor u!

Onze service

Wij maken graag een afspraak met u om alles op een rijtje te zetten.

  • We overlopen uw stroomnetwerk
  • We geven advies over de beste laadpaal voor uw noden
  • We leveren én installeren uw laadpaal op uw bedrijf
  • We nemen ook het onderhoud voor onze rekening

Neem snel contact met ons op en u heeft binnenkort een laadpaal op uw bedrijf!

Impact op elektriciteitsverbruik

Wilt u graag een laadpaal installeren voor uw (nieuwe) elektrische wagen, maar wilt u ook meer info over het effect dat dit zal hebben op uw energiefactuur? Door de specialisatie in het energiebeheer hebben we de mogelijkheid uw installatie te monitoren en op de meest energie efficiënte manier uw wagen te laden.

Galerij

Benieuwd naar wat we al realiseerden? Dit zijn enkele voorbeelden van laadpalen die we leverden en installeerden voor bedrijven, winkels of horeca.

7 dagen op 7 service

Wenst u na de installatie nog informatie, een upgrade of onderhoud? Wij staan elke dag voor u klaar