Laadpaal installateur West-Vlaanderen

Wij installeren uw laadpaal in West-Vlaanderen!

De Belgische wegen krijgen er dagelijks nieuwe elektrische wagens bij. Daaruit groeit ook de vraag naar laadstations. Begonnen aan een project en op zoek naar een installateur voor uw laadpaal in West-Vlaanderen? Neem dan snel contact op!

Duurzamere maatschappij

De toekomst van de mobiliteitssector heeft weinig geheimen. Het wordt steeds duidelijker dat we naar een duurzamere maatschappij moeten, met elektrisch rijden als een van de belangrijkste aanpassingen. Binnen enkele decennia rijden onze liefst niet meer op benzine of diesel. Dat behoort tot de ambitieuze doelen van Europese, nationale en regionale overheden.

Om die doelen te halen, stimuleren de federale en regionale regering om te investeren in een groen wagenpark en de bijhorende laadstations. Of u nu gewoon in loondienst werkt of zelf de zaakvoerder bent, er zijn meer dan voordelen genoeg.

Eigen laadpaal

Bent u het moe om urenlang door de West-Vlaamse wegen te rijden op zoek naar een vrij publiek laadstation? Dan kunt u het uzelf zeer comfortabel maken, maar ook andere chauffeurs van elektrische wagens een plezier doen. Dankzij uw eigen laadpaal thuis en op uw bedrijf heeft u zelf de touwtjes in handen.

Met de slimme en fiscaal interessante investering van een laadpaal thuis hoeft u geen rekening meer te houden met een batterij die leegloopt. Bij elke thuiskomst koppelt u de auto aan uw eigen laadpaal en ’s ochtends vertrekt u weer met een volle accu. U bent bovendien zeker van het laadtarief, want dat is volgens uw eigen afgesproken voorwaarden.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Wilt u nu al intekenen op een optimaal belastingvoordeel en een eigen laadpaal thuis? Dan moet u nog een aantal zaken in overweging nemen. Kan u overal installeren? Is uw stroomnetwerk sterk genoeg? Wat is de beste oplossing voor uw auto? Wilt u opladen via een gewoon stopcontact of verkiest u semi-snelladers?

Als gecertificeerde installateur van laadpalen informeren en helpen we u graag bij de eerste stap. Wij bieden overal in West-Vlaanderen een vrijblijvend plaatsbezoek aan om de volledige situatie samen te bekijken en alle mogelijkheden op tafel te leggen.

West-Vlaamse ondernemers

Bent dan weer een van de vele West-Vlaamse ondernemers die onze streek kenmerken? Dan kan het lonen om uw zaak van een laadpaal te voorzien. U kent ongetwijfeld de ambitie van de Belgische overheid om tegen 2026 enkel nog elektrische bedrijfwagens door ons land te zien rijden.

Hybride of elektrische auto’s in uw wagenpark sterken uw imago als groene ondernemer. Bovendien wordt u zo ook een interessante werkgever voor de werknemers die hun eigen elektrische auto gewoon tijdens de kantooruren kunnen koppelen. Vergeet trouwens niet dat u de investering tot 200% via de belastingen kan recupereren.

Publiek toegankelijk

Maak uw laadpaal toegankelijk voor uw mede West-Vlamingen en kies zelf het tarief waaraan zij hun batterij opladen terwijl ze in uw zaak meubels kiezen, een koffie drinken of een hapje eten. Bij u komen ze letterlijk en figuurlijk de batterijen opladen.

Overtuigd van de meerwaarde van een laadpaal voor uw bedrijf? Dan zijn wij er voor u!

Westhoek en Belgische Kust

Woont u gezellig in de natuur van de Westhoek? Baat u een horecazaak uit of voorzie je parking aan de Belgische Kust? Onderneemt u in de Leiestreek langs Kortrijk, Waregem en Zwevegem? Bevindt u zich in de buurt van enkele grootsteden als Brugge, Kortrijk of Oostende? Bij ons kan u terecht met alle vragen rond de aankoop of de installatie van een laadpaal voor uw gezin of bedrijf.

Van elke uithoek van West-Vlaanderen tot het centrum van onze provincie, van Veurne tot Poperinge, van De Panne tot Knokke-Heist, u kan op ons rekenen voor de levering, installatie en het onderhoud van uw laadpalen. Samen met u kunnen wij “bluvn goan”.